Een zeer vakkundig schildersbedrijf, naar volle tevredenheid is de benedenverdieping binnen twee dagen geschilderd en alles netjes en schoon achtergelaten. Bij een volgende klus neem ik zeker ook weer contact op!
Audrey Park
Bij de eerste afspraak was het juiste gevoel er al, het gevoel dat je krijgt zodra je weet wat je wilt en dat heeft Dennis Mercier prima weergegeven in zijn offerte. De klus zelf is door Walter uitmuntend uitgevoerd en hij is tevens een zeer betrouwbaar, sociaal en prettig persoon. Ik kan Walter dan ook zeer aanbevelen als schilder voor uw uit te voeren klus ! 'thumbs up' !
Dhr. Runge, Almere
Het was vanuit het hele traject en fijne samenwerking. Helder overzicht van de kosten en de vakmannen van Mercier deden hun werk perfect en binnen de planning. Aanrader om mee te werken!
Dhr. Schils, Haarlem
Wij zijn erg tevreden over schildersbedrijf Mercier. Anton en Henk zijn aardige, hardwerkende mensen. Ze zijn speciaal nog even terug gekomen om de puntjes op de i te zetten. Dank mannen!!
Mevr. van der Linden, Hilversum
Prettig afspraken maken, werk professioneel uitgevoerd door uitstekende schilders. Grote klus (19 kozijnen, ruim 100 M vierkante meter houtwerk). Onze woonark ziet er weer piekfijn uit!
Anoniem
Betrouwbaar bedrijf met gekwalificeerde schilders. De werktijden kunnen wat gedisciplineerder in acht worden genomen.
Dhr. van der Zanden, Almere
Afgelopen week is ons huis aan de buitenzijde door Schildersbedrijf Mercier geverfd. Het opnemen van het werk gebeurde door Henk, zoals belooft volgde de offerte de volgende dag. Onze eerste indruk was goed en Henk kwam professioneel over, er volgde een goede offerte. Onze wens was om het huis voor onze vakantie in de verf te hebben. Hierop heeft Henk goed geanticipeerd en het is gelukt dit voor elkaar te krijgen. Het verven is uitgevoerd door Henk, een hardwerkende en spontane vakman die doet wat hij heeft belooft. Tijdens de laatste inspectie ronde kwamen een paar rustpunten aan het licht en deze zijn direct aangepast. Tevens hebben we een garantie certificaat voor vijf jaar op het schilderwerk gekregen. Al met al zijn we zeer tevreden met het uitgevoerde schilder werk. Kwaliteit en service zijn perfect. We hebben nog wat andere schildersklussen die gedaan moeten worden, hiervoor zullen we niet meer om ons heen gaan kijken maar dit direct door Schildersbedrijf Mercier laten uitvoeren!!!
Dhr. Ijdens, Almere
Een zeer vakkundig schildersbedrijf, naar volle tevredenheid is ons hele huis binnen een week geschilderd. Snel, alles volgens afspraak en ook alles spik en span achtergelaten. Ik beveel Mercier Schilderbedrijf dan ook bij iedereen van harte aan.
Dhr. Phiferons, Almere
Goed bedrijf wat snel reageert en zijn afspraken na komt. Zeker de de garantie is een mooie bij komst. Ik hou hun telefoonnummer in me telefoon als ik in de toekomst nog iets moet laten schilderen.
Dhr. Schrijver, Almere
De klus is binnen rap tempo geklaard. Het ziet er zeer netjes uit en de prijs was heel scherp. Bovendien kon het de volgende week na offerte al gedaan worden. De schuurdeur was ik vergeten te melden maar deze werd ook nog meegenomen. Zeer te spreken over dit bedrijf!
Mevr. Peerdeman, Almere
Nogmaals wil ik mijn tevredenheid uiten over het kwalitatief goede werk dat door uw mensen is geleverd en het hoog niveau van ook het kwantitatieve aspect op een zeer representatieve wijze. Met vriendelijke groeten, P. Bouwhuis  
P. Bouwhuis
Complimenten voor de service en het resultaat. En wat een aardig, bekwaam en vriendelijk personeel: om in ere te houden! Ook aan hen nogmaals onze dank. Vriendelijke groet, veel succes met het bedrijf en fijn weekend, Cees en Vera Bouman
Cees en Vera Bouman
Een erg vriendelijk, hardwerkend en professioneel team die de klus prachtig heeft opgeleverd. Ik raad ze zeker aan. Ook de prijs is erg aantrekkelijk.
Mevr. den Besten, Almere
Mijn ervaring met schildersbedrijf Mercier was zeer prettig. Het zijn hele vriendelijke werklui en zeer vakkundig, werken heel hard door, werken ook heel netjes en schoon en zorgen dat de klant aan het einde ook heel tevreden kan zijn. Bij een volgende klus neem ik zeker ook weer contact op en zou het iemand anders ook zeker aanraden. Ben meer dat tevreden met het geleverde werk.
Mevr. Wilhelmus, Almere
In de eerste week van november is ons huis aan de buitenkant geschilderd. Dit was echt hard nodig. Gelukkig zat het weer mee! Schilderbedrijf Mercier heeft netjes en snel de slechte plekken gerepareerd en alles weer goed in de verf gezet.
Fam. Koster
Dennis en zijn collega's hebben in een dag alle muren en plafonds geschilderd in mijn appartement. Keurig en netjes werk geleverd, alles ziet er weer spik en span uit. Ik zal ze de volgende keer zeker weer inschakelen.
Anoniem
Flexibel en vakkundig bedrijf,werkt netjes en vlot. Betrouwbaar in z'n afspraken. Het resultaat is helemaal naar tevredenheid.
Mevr. Lorent, Almere
Goede prijs en kwaliteit verhouding. Dennis levert goed werk af, is flexibel en daarbij ook prettig in de omgang. Zou hem voor een volgende klus zo weer inschakelen.
Mevr. Hoed, Almere
Na een offerteaanvraag te hebben uitgeschreven voor onze Vereniging van Eigenaars voor het schilderen van 2 trappenhuizen en het houtwerk buiten, kwam Schildersbedrijf Mercier met een hele nette offerte met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Na gunning van de opdracht heeft Dennis met zijn collega eerst de trappenhuizen geschilderd. Dit ging snel en met een prachtig resultaat. Dennis heeft ook ideeën aangedragen voor de kleuren van het schilderwerk en die hebben we ook opgevolgd. Recent heeft Dennis samen met zijn collega ook het buitenwerk geschilderd en weer ziet het er super mooi uit. Echt vakwerk dat Dennis geleverd heeft. Onze VvE kan Schildersbedrijf Mercier dan ook van harte aanraden.
Dhr. van Stekelenburg, Amsterdam
Ben zeer tevreden over ervaringen met Dennis bij een binnenschilderklus in een rijksmonument in Amsterdam. Ten eerste heb ik Dennis als zeer correct in het offertestadium ervaren. Daarnaast als zeer professioneel, verzorgd en op tijd in de uitvoering. Last but not least was Dennis bijzonder service-gedreven en hulpvaardig in de nazorg. Ik raadt Schildersbedrijf Mercier dan ook van harte en zonder enige reserve aan!
Dhr. Meindersma, Amsterdam
Dennis Mercier en zijn collega's hebben prima werk geleverd. In een kort tijdsbestek is onze hele voorgevel weer strak in de verf gezet. Er werd goed meegedacht over kleur en materiaalgebruik en het tarief was scherp. Aanrader!
Anoniem
Prima ervaring met Mercier. Betrouwbaar. Accuraat. Netjes. En binnen planning en budget. Goed overleg bij problemen
Dhr. Giezenaar, Amsterdam
Ons kantoor was al lang toe aan een verfbeurt! Schildersbedrijf heeft in een week tijd alle kozijnen en deuren voorzien van een nieuwe laag. We kunnen onze klanten weer gerust ontvangen 😉
Martijn van Voorden
Onze woning is geheel opnieuw geschilderd door Henk en Rob. Wat een fantastische mensen, de vakkundigheid straalde er vanaf! Daarnaast was het ook nog goed gezelschap om gezellig een broodje mee te eten! Bedankt voor het fantastische werk!
Familie Joosten